TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Motoferăstrău Ruris 512 + Transport Gratuit

Nou

51212017

1.19900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Motoferăstrău Ruris 512 + Transport Gratuit

Motoferăstrăul Ruris 512 este alegerea pe care o face un profesionist, pentru doborâtul şi secţionatul masei lemnoase de esenţă tare.

Anulează  

Mai multe detalii

Motoferăstrăul Ruris 512 este alegerea pe care o face un profesionist, pentru doborâtul şi secţionatul masei lemnoase de esenţă tare. Motoferăstrăul Ruris 512 poate fi folosit şi în exploataţiile industriale la fasonarea lemnului doborât şi în domeniul industrial forestier. Puterea de 3 CP şi lungimea lamei cu care este accesorizat, împreună cu lanţul 325,1.RS, poziţionează produsul pe primele locuri în domeniul forestier. Lanţul de tip RS 325 este un lanţ cu viteză mare de tăiere şi astfel utilizatorii pot reduce semnificativ timpul de exploatare şi consumul de carburant. Greutatea bine calculată şi repartizată pe şasiu balansează frontal vârful şinei, către masă lemnoasă, utilizatorul nu trebuie să depună efort în coordonarea motoferastraului. Beneficiul este că lama copiază masă lemnoasă fără efortul utilizatorului.

 

Detalii tehnice

Motor Khumma
Capacitate cilindrică ( cc/cmc ) 54
Ciclu de funcţionare 2 timpi
Garanţie produs 24 luni
Putere motor ( cp ) 3

Videoclipuri

Acceptați

Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.