TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Motopompă PP30 + Transport Gratuit

Nou

30333000
Motopompă PP30

51900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Motopompă PP30 + Transport Gratuit

Motopompă de uz casnic, recomandată pentru irigarea prin inundare, ce acoperă o gama largă de lucrări din domeniul agriculturii sau construcţiilor.

Anulează  

0%

  Mai multe detalii

  Motopompă de uz casnic, recomandată pentru irigarea prin inundare. Cu o durată de exploatare mare şi uşor de întreţinut, motopompa PP30 acoperă o gama largă de lucrări din domeniul agriculturii sau construcţiilor. Porneşte uşor în orice condiţii de mediu.

  Pompa este autoamorsabilă datorită chitului cu presetupă care poate face vid pentru ridicarea coloanei de apă, fără amorsarea corpului de pompă. Motorul în 2 timpi este uşor de utilizat şi întreţinut, poate lucra şi pe suprafeţe înclinate. Comanda pentru mărirea sau diminuarea debitului de apă se face din maneta aceleraţiei, poziţionată pe suportul mânerului de transport. Carcasa pompei este rezistentă la impactul cu impurităţile din apă. Cuplarea furtunelor se face cu ajutorul a două coliere cu strângere pe şurub.

   

  Detalii tehnice

  Model PP30
  Combustibil Benzină fără plumb
  Capacitate rezervor ( I ) 0.55
  Consum mediu ( l/h ) 1.1
  Capacitate cilindrică ( cc/cmc ) 42
  Debit maxim ( l/min ) 300
  Garanţie produs 24 luni
  Putere motor ( cp ) 1.7
  Acceptați

  Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.