TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Motopompă PP50 + Transport Gratuit

Nou

50555000
Motopompă PP50

61900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Motopompă PP50 + Transport Gratuit

Motopompă de uz intens, recomandată pentru irigarea prin inundare.

Anulează  

0%

  Mai multe detalii

  Motopompă de uz intens, recomandată pentru irigarea prin inundare. Cu o durată de exploatare mare şi uşor de întreţinut, motopompa PP50 acoperă o gama largă de lucrări din domeniul agriculturii sau construcţiilor. Porneşte uşor în orice condiţii de mediu. Motorul pompei este protejat în cazul în care rămâne fără ulei, sau uleiul nu este la nivel în motor, cu ajutorul avertizorului de ulei montat în baia motorului, care întrerupe scânteia la bujie. Puterea motorului de 5.5 CP este perfect aleasă pentru bazinul pompei şi astfel consumul de carburant este minim iar randamentul în sarcină este maxim, un echilibru care protejează şi nu solicită motorul pe toată perioada de exploatare. O bună protecţie a motorului înseamnă o maximă utilizare în timp şi reducerea cheltuielilor de întreţinere.

  Carcasa bazinului de presiune este din Duraluminiu, rezistent la impactul cu diferite particule de nisip sau pietre din apă absorbită. Turbina este din fontă nodulară rezistentă la uzură în contact cu corpurile abrazive din apă. Bazinul pompei este autoamorsabil, iar amorsarea rapidă a pompei este asigurată de chitul ceramic situat pe arborele de antrenare al turbinei. Cadrul pompei este protejat la vibraţii cu ajutorul tampoanelor de cauciuc pentru confortul utilizatorului.

   

  Detalii tehnice

  Model PP50
  Combustibil Benzină fără plumb
  Capacitate rezervor ( I ) 3
  Consum mediu ( l/h ) 0.8
  Capacitate cilindrică ( cc/cmc ) 200
  Debit maxim ( l/min ) 600
  Garanţie produs 24 luni
  Putere motor ( cp ) 5.5
  Acceptați

  Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.