TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Motocoasă Ruris 441C + Transport Gratuit

Nou

44112015
Motocoasă Ruris 441C

96900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Motocoasă Ruris 441C + Transport Gratuit

Motocoasa Ruris 441C poate fi folosită la cositul în zonele de câmpie şi deal, amenajări peisagistice, folosirea în exploataţii forestiere şi industriale.

Anulează  

0%

  Mai multe detalii

  Motocoasa Ruris 441C beneficiază de tehnologia EcoTek Ruris, unde consumul de carburant este redus cu circa 25%, iar puterea motorului rămâne constantă. În acest fel sistemul de alimentare şi pornire este mai rapid la prima pornire nefiind nevoie de o acţionare continuă a detentei pentru compresie. Motorul care echipează motocoasa Ruris are în dotare sistemul SS (SmartStart), care permite pornirea fără acţionarea bruscă a motorului, datorită arcului suplimentar recuperator situat în carcasa demarorului. Acest sistem preia o parte din energia depusă de utilizator şi o transmite în proporţie dublă către arborele cotit al motorului, iar astfel, motorul porneşte imediat fără a depune un efort suplimentar din partea utilizatorului. Totodată accesorizarea poate fi extinsă şi motocosa Ruris poate fi dotată cu cuţite de 3-80 dinţi.

  Motocoasa Ruris 441C poate fi folosită la cositul în zonele de câmpie şi deal sau amenajări peisagistice. Avantajul suportului de coarne Ruris Pluss Confort, supraînălţat creşte confortul utilizatorului în timpul explotarii, reducând efortul mişcării pendulare stânga-dreapta, cu mai mult de 50%, în comparaţie cu o motocoasă clasică. Un alt avantaj pentru confortul clienţilor noștri este dotarea motocoaselor din gama Ruris cu harnaşamentul Dual Balance. Motorul Khumma care dotează produsul, respectă normele de poluare Euro 2. Beneficiile oferite clienţilor cu ajutorul motocoasei ruris 441C sunt dotările de serie Ruris Pluss Confort + harnaşamentul Dual Balance, pentru care clienţii noştri nu trebuie să plătească. Produsele noastre, permit clienţilor să intre în contact cu ultimele noutăţi tehnologice, pentru a se bucura de confort şi siguranţă în exploatare.

   

  Detalii tehnice

  Model RURIS 441C
  Greutate 8 Kg
  Motor KHUMMA
  Pornire Manuală
  Combustibil Benzină fără plumb
  Capacitate rezervor ( I ) 1.2
  Consum mediu ( l/h ) 1
  Capacitate cilindrică ( cc/cmc ) 52
  Ciclu de funcţionare 2 timpi
  Sistem de aprindere Electronic
  Accesorizare toată gama
  Garanţie produs 24 luni
  Putere motor ( cp ) 2.4
  Amestec carburant 25 ml ulei/ litru de benzină
  Harnașament Dual balance
  Mânere Ergonomice – 1 segment
  Suport mânere Ergonomic înalt
  Vibraţii mâner dreapta 2.41 m/s²
  Vibraţii mâner stânga 2.42 m/s²
  Diametru de tăiere ( mm ) 200
  Rază medie de tăiere ( mm ) 2100
  Diametru tub tijă 28 mm
  Tip arbore Cu caneluri
  Sistem SmartStart Standard
  Reductor blocare rapida Standard
  Cuțit 3 dinţi

  Videoclipuri

  Ghid de pornire motocoasa
  Montaj motocoasa de umar Ruris 270c 320c 430c 440c
  Motocoasa la lucru
  Acceptați

  Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.