TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Electroemondor ECO 166 + Transport Gratuit

Nou

eco16615
Electroemondor ECO 166

1.49900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Electroemondor ECO 166 + Transport Gratuit

Electroemondorul potrivit pentru tăiatul crengilor la înălțime fără efort și fără consum de carburant.

Anulează  

Mai multe detalii

Cu o nouă tehnologie oferită clienţilor, produsele Ruris ajung cu un pas în viitor. Tehnologia inovativă Li oferă noi oportunităţi legate de autonomia electrică a Electroemondorului ECO 166.

Începând de azi, zgomotul şi noxele emise de către un utilaj clasic sunt date uitării. Fără efort, fără consum de carburant, tăiatul crengilor la înălţime este la îndemâna tuturor. Electroemondorul alimentat cu Acumulatorul Li permite o autonomie cuprinsă între 80 de minute şi 120 de minute. Pentru un confort suplimentar Ruris oferă clienţilor noştri o centură cu suport de acumulator, care micşorează greutatea Electroemondorului atunci când este ţinut la înălţime. Prin simpla conectare a Acumulatorului, Electroemondorul este pregătit pentru lucru. Acumulatorul Li este uşor demontabil din suportul Electroemondor ECO 166, iar la o simplă atingere Acumulatorul Li este eliberat din suport. Avantajul competitiv este că acumulatorii Li sunt universali şi pot fi interschimbabili. Mai precis, cu un singur acumulator poţi alimenta toată flota de produse fără să fie nevoie ca utilizatorii unui produs Ruris să cheltuiască mai mulţi bani. Service-ul este minim şi nu necesită o întreţinere meticuloasă sau oferită de către un specialist.

 

Detalii tehnice

Model ECO 166
Lungime şină de ghidaj (mm) 200
Garanţie produs 24 luni
Turaţie ( rpm ) 1200
Acceptați

Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.