TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Mașină de tuns gazon ECO 255 + Transport Gratuit

Nou

eco25515
Mașină de tuns gazon ECO 255

1.89900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Mașină de tuns gazon ECO 255 + Transport Gratuit

Cu Maşina de tuns Gazon ECO 255 zgomotul şi noxele emise de către un utilaj clasic sunt oferite trecutului, iar fără efort și fără consum de carburant tăiatul gazonului este la îndemâna tuturor.

Anulează  

Mai multe detalii

Noua tehnologie oferită clienţilor de către Ruris poziţionează produsele şi marca Ruris cu un pas în viitor. Noua tehnologie inovativă Li oferă noi oportunităţi legate de autonomia electrică a Maşinii de tuns Gazon ECO 255.

Începând de azi, zgomotul şi noxele emise de către un utilaj clasic sunt oferite trecutului. Fără efort, fără consum de carburant, tunsul gazonului este la îndemâna tuturor. Maşina de tuns Gazon ECO 255, alimentată cu Acumulatorul Li, permite o autonomie cuprinsă între 40 de minute şi 60 de minute. Gazonul poate fi tuns în 3 trepte, datorită sistemului de reglare a înălţimii de lucru, dintr-un singur punct. Diametrul cuţitului de 370mm şi volumul generos al sacului de iarbă transformă Maşina de tuns Gazon ECO 255 într-un utilaj eficient şi suficient pentru o peluză de gazon cu o suprafaţă de 200mp. Prin simpla conectare a Acumulatorului, ECO 255 este pregătită pentru lucru. Acumulatorul Li este uşor demontabil din suportul maşinii de tuns gazon, iar la o simplă atingere Acumulatorul Li este eliberat din suport. Avantajul competitiv este că acumulatorii Li oferiţi de Ruris sunt universali şi pot fi interschimbabili. Mai precis, cu un singur acumulator poţi alimenta toată flota de produse fără să fiți nevoiți să cheltuiți mai mulţi bani. Service-ul este minim şi nu necesită o întreţinere meticuloasă.

 

Detalii tehnice

Model ECO 255
Greutate 15.5 Kg
Garanţie produs 24 luni
Turaţie ( rpm ) 3700
Autonomie 4A: 40 min./5A: 60 min.
Lăţime de tăiere 37 cm
Capacitate sac 40l
Acceptați

Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.