TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Atomizor RURIS A102

Nou

10262014
Atomizor A102

49900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Atomizor RURIS A102

Folosit cu succes în pomicultură, horticultură și deratizare, atomizorul Ruris A102 rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente din care este construit. 

Anulează  

0%

  Mai multe detalii

  Folosit cu succes în pomicultură, horticultură, deratizare, atomizorul Ruris A102 rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente din care este construit. Materialul plastic al bazinului şi tubului deflector rezistă la orice tip de substanţe chimice şi fungicide folosite în pomicultură, tocmai pentru ca utilizatorii Ruris să poată mări gama de aplicare a tratamentelor în combaterea dăunătorilor sau pentru protecţia plantelor.

  Atomizorul are în dotarea standard 4 moduri de pulverizare a soluţiei. Avantajul competitiv al atomizorului Ruris A102 este tubul deflector, care are în dotarea standard cilindrul rotativ pentru formarea jetului elicoidal şi astfel stropirea este naturală prin aplicarea totală a 99% din soluţie pe toată suprafaţa fructelor, frunzelor etc. Fără acest sistem de formare al jetului de soluţie în formă elicoidală (spirală), plantele sunt stropite parţial iar tratatmentul nu îşi face efectul. Atomizoarele Ruris protejează in proporție de 99% orice tip de plantă putându-se astfel efectuată toată gama de tratamente. Un alt avantaj competitiv îl reprezintă dotarea de serie a Atomizoarelor Ruris cu sistemul de pulverizat produse chimice sau fungicide, atât granulaţii solide cât şi prafuri. Modul de acţionare a turaţiei motorului se face în mod controlat cu ajutorului mânerului multifuncţional.

   

  Detalii tehnice

  Model Ruris A102
  Greutate 13 kg
  Motor TEZ
  Pornire Manuală
  Combustibil Benzină fără plumb
  Capacitate rezervor ( I ) 1.4
  Consum mediu ( l/h ) 1
  Capacitate cilindrică ( cc/cmc ) 42
  Rezervor soluţie ( l ) 14
  Ciclu de funcţionare 2 timpi
  Sistem de aprindere Electronic
  Garanţie produs 24 luni
  Putere motor ( cp ) 2.9
  Amestec carburant 25 ml ulei/ litru de benzină
  Trepte de pulverizare 4 (ceaţă, picătură, jet)
  Viteză de refulare 100Km/h
  Tip jet stropire Picătură/ceaţă
  Dist. max. stropire oriz 12m
  Dist. max. stropire vert. 7m

  Videoclipuri

  Pasi pornire atomizor Ruris
  Montaj Atomizor RURIS A102
  Acceptați

  Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.