TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei
Telefon: 0749 143 166  Email: suport@saparo.ro
 

Dispozitiv de plantat şi fertilizat cartofi

Nou

16502016

2.99900 lei

În stoc - livrare imediată

Te putem ajuta?
0749 143 166

Cere mai multe detalii despre acest produs

Anulează

Recomandă unui prieten

Dispozitiv de plantat şi fertilizat cartofi

Dispozitiv de plantat şi fertilizat cartofi indeplineste trei functi, toate inglobate intr-o singura trecere si anume: însămânțează, acoperă șanțulși fertilizează.

Anulează  

Mai multe detalii

În contextul agriculturii moderne și al progresului tehnologic, RURIS vine cu o noutate tehnică pentru Romania, în sprijinul agricultorilor cu suprafețe de pământ până în 30.000 mp. Noutatea tehnologică este DISPOZITIVUL DE PLANTAT ȘI FERTILIZAT CARTOFI care însămânțează, acoperă șanțul și fertilizează. Însămânțarea cartofilor este un proces elaboarat și costitor în cazul în care este efectuat manual sau mecanizat cu tractorul.

DISPOZITIVUL DE PLANTAT ȘI FERTILIZAT însămânțează cu ajutorul paharelor de colectare care preiau individual sămânța, introducând-o ulterior la o adâncime stabilită de către utilizator. Pentru a simplifica munca, acest dispozitiv astupă apoi perfect șanțul cu ajutorul discurilor. În acest fel utilizatorul este scutit de o muncă suplimentară post-însămânțare, de asemenea, fertilizarea se poate face concomitent cu însămânțarea în funcție de tipul agriculturii ecologice.
Dispozitivul de plantat și fertilizat cartofi poate fi atașat la Motosăpătoarele Profesionale RURIS 751KS și RURIS 1001KSD.

 

Detalii tehnice

Greutate 25 Kg
Garanţie produs 12 luni pentru defecte de fabricație
Acceptați

Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru a utiliza modulul cookie în scopuri de analiză, furnizare de conținut personalizat și publicitate.